Η μαγική τέχνη της ωρίμανσης του κρέατος που απογειώνει την γεύση – Η τέλεια μπριζόλα

125

Εάν πρόκειται να ξεκινήσεις μία τέτοια αφοσιωμένη διαδικασία για να εξυψώσεις τις μπριζόλες σου με το σίτεμά τους, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι εμπιστεύεσαι τον χασάπη σου. Δεν είναι ανάγκη σώνει και ντε να είναι ο χασάπης της γειτονιάς σου. Ακόμη και αν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ, σημασία έχει να γνωρίζει την αγάπη σου για το κρέας και να σε προμηθεύει καλά κομμάτια – ακόμη και αν αυτά τα πληρώσεις λίγο πιο ακριβά.

Το σίτεμα ωστόσο, είναι η μέθοδος που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να δώσεις στις μπριζόλες σου το κάτι παραπάνω.

Η συνέχεια εδώ