Αποκαλύψεις από την πρώην του Μπακογιάννη «δίνει στεγνά» τους Μητσοτάκηδες για τη σχέση με τον Σόρος – Συγκλονιστικά στοιχεία

102
Την Μαίη Ζαννή τη γνωρίζετε; Είναι η πρώην του Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο έχει ένα παιδί και με την οποία ο ίδιος ήρθε σε αντιδικία πριν από κάποια χρόνια. ..

 

Παρά την αντιδικία, ωστόσο, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και θείος του Κώστα ΜπακογιάννηΚυριάκος Μητσοτάκης, την προσέλαβε στο κόμμα και την τοποθέτησε αναπληρώτρια Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ.
Άρα, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι η μητέρα του παιδιού ενος μέλους της οικογένειας Μητσοτάκη και εκτός αυτού έχει τοποθετηθεί σε μία σημαντική θέση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του οποίου πρόεδρος είναι ένας Μητσοτάκης.
Δείτε λίγο τις ημερομηνίες:
Στις 10 Ιανουαρίου 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέγεται νέος πρόεδρος της ΝΔ.
Στις 25 Ιανουαρίου 2016, επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών µέτρων, που είχε καταθέσει η Μαίη Ζαννή εναντίον του πρώην συντρόφου της, Κώστα Μπακογιάννη.
Οµως, εκείνη την ηµέρα δεν εµφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε η Μαίη Ζαννή ούτε η πλευρά Μπακογιάννη, και έτσι η υπόθεση µαταιώθηκε.
Στις 16 Φεβρουαρίου 2016, η Μαίη Ζαννή ορίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως η νέα αναπληρώτρια Γραµµατέας Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας της ΝΔ.
Τα παραπάνω είναι ο πρόλογος μίας περίεργης ιστορίας. Ποια είναι αυτή; Να ζητά η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εξηγήσεις για όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με καταγγελίες γύρω από “χρηματοδοτήσεις  της κυβέρνησης από τον Σόρος”.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.
Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς. Ο κ.Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;».
Όλα αυτά με όχημα τους ισχυρισμούς του παραιτηθέντος υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κυρία Ζαννή; 
Στο δικόγραφο που αφορά στην αντιδικία της κυρίας Ζαννή με τον Κώστα Μπακογιάννη και το οποίο είχε αποκαλύψει η εφημερίδα “Το Χωνί” μπορεί να βρει κανείς τα όσα λέει η ίδια για τη σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Τζορτζ Σόρος, τον μεγαλύτερο κερδοσκόπο όλων των εποχών.
Πριν αναρωτηθείτε πως είναι λοιπόν δυνατόν η ΝΔ του Μητσοτάκη να θέτει ερωτήματα στην κυβέρνηση για τον Τζορτζ Σόρος, δείτε τι λέει η πρώην του Μπακογιάννη και συνεργάτιδα του κυρίου Μητσοτάκη στην ενυπόγραφη αίτησή ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει:
Αναφέρει η Μαίη Ζαννή στην ενυπόγραφη αίτησή της:
«Αξιοσηµείωτον είναι ότι η εξ αίµατος οικογένεια του αντιδίκου, κ. Κ. Μπακογιάννη, µε την οικογένεια της νυν συζύγου του, κυρία Κ. Καµπουρίδου, συνδέεται πριν ακόµη αλλά και κατά τη διάρκεια του γάµου τους µε µία απίστευτη “σατανική” επιχειρηµατική σύµπτωση.
Συγκεκριµένως, το 2002, ήτοι την εποχή, που η µητέρα του αντιδίκου, Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν Υπουργός Εξωτερικών, και εν όψει των Ολυµπιακών Αγώνων του 2004, ο παγκοσµίως γνωστός επιχειρηµατίας Τζορτζ Σόρος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο Ελληνικό “real estate” σε συνεργασία µε Ελληνα επιχειρηµατία. Στο πλαίσιο της συµφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε µια νέα εταιρεία, η “Hellenic Land”, στο ΔΣ της οποίας ο όµιλος του Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καµπουρίδη, αδελφό της συζύγου του αντιδίκου. 
Ο κ. Μίλτος Καµπουρίδης υπήρξε συνιδρυτής και για µια πενταετία στέλεχος της “Soros Real Estate Partners”, εταιρείας επενδύσεων σε real estate του “διεθνούς φήµης επενδυτή Τζορτζ Σόρος”, όπως γράφει ο ίδιος σε µια αυτοπαρουσίασή του, ενώ η “Hellenic Land” είχε ως αρχικό στόχο της να δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσµα του “real estate”, µε επενδύσεις σηµαντικών χρηµατικών ποσών και επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, περιοχή στην οποία ανήκουν και τα γειτονικά Σκόπια, όπου ο κ. Σόρος έχει σηµαντικές επενδύσεις (…). Το έτος 2006, η Ελλάδα συµµετείχε στη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων, µε σχεδόν βέβαιη υποψήφια πόλη ανάθεσης την Πάτρα, πλην όµως όλως αιφνιδίως η Επιτροπή Διεκδίκησης αποφάσισε να τεθούν ως υποψήφιες πόλεις διεκδίκησης, αντί της Πάτρας, η Λάρισα και ο Βόλος. Σηµειωτέον ότι στην παραλία των Νηών Αλµυρού Μαγνησίας υπάρχει µια έκταση 3.000 στρεµµάτων, όπου σχεδιάζεται η κατασκευή τουριστικής µονάδας µε ξενοδοχείο 1.000 κλινών, παραθεριστικό χωριό, γήπεδο γκολφ 18 οπών κ.λπ., η οποία φέρεται να ανήκει στην Μητρόπολη Δηµητριάδος. 
Η εν λόγω έκταση, µετά από σχετικό διαγωνισµό το 2003 και παρά τις ενστάσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής, αφού φαίνεται να ανήκει σε µοναστήρι µε τουρκικά φιρµάνια και χρυσόβουλα, είχε µισθωθεί από την εταιρεία “Golfing Developments Μελετητική Κατασκευαστική AE”, η οποία εκείνη τη χρονιά, ήτοι το 2006, εξαγοράσθηκε από την παντελώς άγνωστη µέχρι τότε εταιρεία “Dolphin Capital Investors”, ιδιοκτησίας των Κύπριων επιχειρηµατιών κ.κ. Μίλτου Καµπουρίδη, ήτοι κουνιάδου του αντιδίκου, και Πιέρ Χαραλαµπίδη (…) Πέντε µήνες αργότερα, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Αγώνων ανέλαβε ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος είναι πατριός του αντιδίκου και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη. 
Στο σχετικό φάκελο, που κατετέθη για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων, οι Νηές δηλώθηκαν ως αναπληρωµατικό γήπεδο γκολφ, πλην όµως µετά την ανάθεση των Αγώνων στο Βόλο και τη Λάρισα το εν λόγω γήπεδο εκρίθη ως απολύτως απαραίτητο για τους Αγώνες, µε αποτέλεσµα να καθίσταται απολύτως αναγκαία και η ανακατασκευή του, την οποία όλως συµπτωµατικώς ανέλαβε η εταιρεία του κουνιάδου του αντίδικου, κ. Μ. Καµπουρίδη».
Αυτά για αρχή, διότι το ρεπορτάζ συνεχίζεται…
periodista.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ