Η σχέση του Νίκου Γαλανού με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη – ΒΙΝΤΕΟ

91

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την Τζένη Καρέζη.

“Η Τζένη Καρέζη με αγκάλιασε, με έβαλε μέσα στο σπίτι της. Είχαμε παίξει και με τον Κώστα και με την Τζένη και στην Τζένη μιλούσα στον πληθυντικό” τόνισε ο Νίκος Γαλανός.

“Με την Αλίκη υπήρξε αυτή η χημεία στην πρώτη μας συνεργασία, στην ταινία που κάναμε, και συγχρόνως υπήρχε και μία κόντρα περίεργη. Οπότε μια μέρα σε ένα γύρισμα, βραδινό μάλιστα, μου λέει να σε ρωτήσω κάτι. Στην Αλίκη από την πρώτη στιγμή της μιλούσα στον ενικό. Η Αλίκη σου έδινε μια άλλη αμεσότητα. “Στην Τζένη μιλάς στον ενικό ή στον πληθυντικό;”, ώπα λέω, εδώ τώρα κάτι δεν πάει καλά. Λέω να σας πω κ. Βουγιουκλάκη, συνήθως τις περισσότερες φορές στον πληθυντικό αλλά αν θέλετε σας μιλάω και εσάς στον πληθυντικό δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και τσακωθήκαμε, σε σημείο να έχουμε μετά ερωτικές σκηνές και εγώ να της μιλάω με το κ. Βουγιουκλάκη μέχρι που έπειτα από 3-4 γυρίσματα ξέσπασε και με έβρισε και ηρεμήσαμε” ανέφερε.

“Με την Αλίκη έτυχε να είμαι όταν πήρε το δικό της θέατρο, όταν άνοιξε το θέατρο του Κατράκη που το πήρε πάλι η Αλίκη και έτυχε να είμαι και στο τελευταίο στη “Μελωδία της Ευτυχίας. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Η Αλίκη φλέρταρε με όλον τον κόσμο, ήταν ένας άνθρωπος που της πήγαινε αυτό, όπως της άρεσε και το χειροκρότημα. Ζευγάρι δεν υπήρξαμε, μείναμε φίλοι. Δεθήκαμε πολύ. Σεβάστηκα την Αλίκη ακόμα και μετά τον θάνατό της” πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο πώς περιγράφει τη σχέση του με τις δύο μεγάλες ηθοποιούς:

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ