Η Φώφη διέγραψε Ραγκούση: Δε θα γίνω υπάλληλος του Μαρινάκη και υπεργολάβος του Μητσοτάκη

99

Στην υιοθέτηση της γραμμής Μητσοτάκη ακόμα και στα εσωκομματικά της ζητήματα προχώρησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση από το Κίνημα, δύο ημέρες μετά και την αποχώρηση του Ποταμιού.

Η Χαριλάου Τρικούπη εγκαλώντας τον κ. Ραγκούση ότι «φέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» προχώρησε στη διαγραφή του, επειδή από την πρώτη στιγμή του εγχειρήματος ο κ. Ραγκούσης έχει ταχθεί κατά της σύμπλευσης με τον κ. Μητσοτάκη, υιοθετώντας μία καθαρά αντιδεξιά γραμμή.

Από τη στιγμή που η Φ. Γεννηματά διατύπωσε αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα χάθηκε κάθε σημείο επαφής με τον Γ. Ραγκούση ο οποίος έχει αντιδεξιά ατζέντα και υποστηρίζει τις προοδευτικές συγκλίσεις.

Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα της επισημοποίησης του διαζυγίου δυο μόλις 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ. Αφορμή ήταν πρόσφατες συνεντεύξεις του μέλους της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ με την οποία κατηγορούσε τη Φ. Γεννηματά ότι σύρεται στη γραμμή του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση του πρώην υπουργού δόθηκε με ανάρτησή του στα social media:

“Αγαπητή Φώφη,

απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ