Η 12χρονη μίλησε και για άνδρα κάτοικο Κορίνθου…πατέρας δύο παιδιών

5152

Ψυχολόγος: Θυμάσαι κάποιον άλλον άντρα;

12χρονη: Ναι θυμάμαι έναν. Δουλεύει στον Πειραιά. Ήταν ηλεκτρολόγος στα καράβια και ζει στην Κόρινθο.

Το τρίτο πρόσωπο, η 12χρονη δεν το κατονόμασε, καθώς δεν θυμόταν το όνομά του, όμως, όπως είπε, ήταν κάτοικος Κορίνθου, έχοντας σχέσεις και με τον Πειραιά, ενώ οδηγούσε ένα λευκό Toyota. Επίσης και αυτός είναι πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15-16 ετών. «Έχω δύο παιδιά στην ηλικία σου, μου είχε πει. Νόμιζε ότι είμαι 16», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη στις Αρχές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους 212 επίδοξους βιαστές του κοριτσιού άρχισαν ήδη να «κλείνουν» τα προφίλ τους στην επίμαχη εφαρμογή γνωριμιών.

«Πρόσωπο κλειδί» φέρεται να θεωρείται συνεργάτης του 53χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος φαίνεται πως μέχρι τώρα δεν έχει εξεταστεί από τις Αρχές. Σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία ψιθυρίζουν τα ονόματα που έχουν διαρεύσει και κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ που επικοινώνησαν ως πελάτες με τον Μίχο και ανήκουν σε γνωστό δημοσιογράφο, ιερέα και αιρετό της αυτοδιοίκησης αλλά όπως προκύπτει δεν έχει γίνει ακόμα το “δέσιμο” τους από τις αρχές για να οδηγηθούν εν όποιον της ανακρίτριας.

edolio5.blogspot.com