Η Autovision και το Sea & Sand βράβευσαν τον Χαβιέ Σοτομαγιόρ και Αντώνη Μέρλο στα Ισθμια-φωτό-βίντεο

153
Ο παγκόσμιος πρωταθλητης στο ύψος Χαβιέ Σοτομαγιορ και ο έλληνας αθλητης Αντώνης Μέρλο βραβευονται στην Κορινθία απο τον Σωτήρη Μουρίκη πρόεδρο Ι.ΚΤΕΟ στην καφετερια SEA & SAND. Κόρινθος, Ελλάδα. Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Η Autovision Korinthos και το Sea & Sand, επιχειρήσεις του κ. Σωτήρη Μουρίκη, διοργάνωσαν μια τιμητική βραδιά για τον 19χρονο συμπολίτη μας από τα Ίσθμια Αντώνη Μέρλο..

Ο Αντώνης κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.
Επίσημος προσκεκλημμένος ο Κουβανός Παγκόσμιος Ρέκορντμαν του ύψους (245 μ.) ΧΑΒΙΕ ΣΟΤΟΜΑΓΙΟΡ, ο οποίος και βράβευσε τον Αντώνη Μέρλο.

Ηταν μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση, όπου το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γκιώνης Γιώργος, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο. Ταξίαρχος Σπ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος κ. Πέρρας Σωτήρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος-Πολιτευτής της ΝΔ κ. Πετρίτσης Γιώργος, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Μαριλένα Σούκουλη, ο ιατρός του Γ.Ν.Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντόπουλος,ο κ. Σωτήρης Σαλής, πρόεδρος των φυτωριούχων Ελλάδος, ο οποίος χάρισε μια ελιά στον Χαβιέ Σοτομαγιόρ, ο Πρόεδρος του ΑΣΠ Κόρινθος κ. Αλατζάκης , ο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης του ΑΟ Πήγασος και πολλοί άλλοι !

Ένα φυλαχτό της Παναγίας χάρισε επίσης ο κ. Μουρίκης στον Σοτομαγιόρ, δώρο για τη μικρή του κόρη! Ο Σοτομαγιόρ τους ευχαρίστησε όλους για τα δώρα και τη φιλοξενία, και είπε πως θα κρατήσει τα αναμνηστικά στο σπίτι του, εκεί οπου φυλάει όλα τα δώρα των φίλων του από διάφορες χώρες.
Επίσης τόνισε ότι το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε στο ύψος ήταν στην Ελλάδα.

Με τη σειρά του ο Αντώνης Μέρλος ευχαρίστησε όλους για την εκδήλωση και τόνισε πως ο Σοτομαγιόρ είναι το ίνδαλμά του!

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ