Θάνος Πισιμίσης”Σχέδιο “Δούρειος Ίππος” στην παράταξη Τατούλη”

66

Σχέδιο Δούρειος Ίππος στην παράταξη Τατούλη …(Δικός σας τίτλος)
Από εσάς διέρευσε στα μέσα για την συνάντηση στην Τρίπολη, με 8 εν ενεργεία στελέχη της παράταξης Τατούλη. Μεθόδευση ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ-ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΑ-ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!!!

Κ. Νίκα, σας άκουσα να μιλάτε ότι είστε βαθιά αυτοδιοικητικός, να μιλάτε για ήθος και για πολιτικό πολιτισμό.. Για ποια δημοκρατία ή καλύτερα Νέα Δημοκρατία, για ποια περιφερειακή συνείδηση, για ποιο ήθος μιλάτε όταν με οικονομικές, αντιδημοκρατικές και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθείτε να εισβάλετε σε μια αιρετή εκλεγμένη παράταξη. Γιατί τόση τρεμούρα;;
Μετά από όλα αυτά πώς θα ζητήσετε την ψήφο από τους πολίτες; Ποιός θα σας εμπιστευτεί για την περιφέρεια Πελοποννήσου; Το ραντεβού μας τον Μάϊο κ. Νίκα!

Αγαπητοί συνάδελφοι της περιφέρειας Πελοποννήσου, είμαστε εκλεγμένοι για το έργο, το πρόγραμμα της παράταξης μέχρι το τέλος της θητείας . Όποιος διαφωνεί, χωρίς άλλο να παραιτηθεί, για να έρθει ο επόμενος να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το να δηλώνεις ανεξάρτητος σημαίνει μεθόδευση για τα όσα γράφονται και λέγονται! Αυτά για σήμερα!

Περιφερειακός Σύμβουλος
Θάνος Πισιμίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ