ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ – ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ…

94

Και αυτό το Πάσχα η Κορινθία έμεινε θεατής, της μεγάλης εξόδου της Αθήνας στην Ελληνική περιφέρεια.

Μυριάδες Ελλήνων πέρασαν από τον νομό αλλά πολύ λίγοι τον προτίμησαν για την διαμονή τους και τις αγορές τους. Η Κορινθία σε πείσμα των καιρών και των αναγκών παραμένει ένα πέρασμα και δεν μπορεί να γίνει προορισμός για τα 4.000.000 Αθηναίων, πολύ περισσότερο των τουριστών.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΣΕΕ, το φετινό Πάσχα η αγορά σημείωσε μία αύξηση του τζίρου της τάξης του 1,2-1,5%, ενώ η αύξηση του Πασχαλιάτικου τζίρου στους προορισμούς της Πελοποννήσου ήταν εντυπωσιακή. Τι έγινε στην Κόρινθο;

Θα ήταν σημαντικό για όλους μας, ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου να είχε φροντίσει να παρακολουθεί την μεγαλύτερη αγορά του νομού και να μπορούσε να παρέχει ασφαλή στοιχεία της εμπορικής κίνησης και του τζίρου των επιχειρήσεων, κάτι που μοιάζει με πολύ μακρινό όνειρο.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  αγωνιά μαζί με τις επιχειρήσεις μας αλλά πλέον δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Άμεσος στόχος της διοίκησης είναι η ενεργοποίηση όλων των επιχειρηματικών δυνάμεων του τόπου, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι υποδομές που θα κάνουν την όμορφη Κορινθία εθνικό τουλάχιστον προορισμό, για να μπορούν οι Επιχειρήσεις μας να πάρουν μερίδιο από την πολύ μεγάλη πίτα που δημιουργείται το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και όλες τις μεγάλες αργίες που η αγορά της Αθήνας μετατοπίζεται στην περιφέρεια.

Είναι άδικο για όσους επιχειρούν σε σκληρές συνθήκες στην Κορινθία να βλέπουν τις Εθνικές οδούς γεμάτες αλλά τα μαγαζιά τους άδεια.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως ΚΥΡΙΟ στόχο μας την δημιουργία του Κορινθιακού Τουριστικού Οργανισμού (ΚΤΟ ή CTO ), τον οποίο ήδη τρέχουμε με γρήγορα βήματα και σε συνεργασία με όλους τους ζωντανούς φορείς του νομού, γιατί είναι το εργαλείο που θα φέρει νέο κόσμο στις πόλεις και τα χωριά μας.

Ζούμε και επιχειρούμε στην ομορφότερη περιοχή της χώρας και θεωρούμε άδικο να μην το καρπώνονται αυτό οι Κορίνθιοι έμποροι και επιχειρηματίες.

Δεν είναι η ώρα να ερμηνεύσουμε τι και ποιοί έφτιαξαν που έμειναν πίσω, είναι η ώρα να αναλάβουμε δράση και να αλλάξουμε τα πράγματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ