Θλίψη στο Βέλο Κορινθίας για τη Γαρυφαλλιά

146

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Βέλο Κορινθίας από την είδηση της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

Ο στενός κύκλος της άτυχης κοπέλας, αλλά και όσοι την γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 26χρονη δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος φίλος της με τον οποίο έκανε ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί των Κυκλάδων ομολόγησε το έγκλημά του στις Αρχές, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Βέλο
Χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί στη γειτονιά που διέμενε η 26χρονη Γαρυφαλλιά είναι τα όσα λέει   ο κ. Ανδρέας Καλογερόπουλος, πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βέλου Κορινθίας.

«Επικρατεί μεγάλη στεναχώρια. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια τους. Ζούμε δραματικές καταστάσεις, έχει παγώσει η τοπική κοινωνία. Την ήξερα, όπως όλα τα παιδιά της περιοχής. Ήταν μια ήσυχη και μαζεμένη κοπέλα που προερχόταν από καλή οικογένεια», σημειώνει ο κ. Καλογερόπουλος, για την 26χρονη που είχε σπουδάσει φαρμακευτική.

Για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους μίλησαν και οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της ενώ έκαναν διακοπές στη Φολέγανδρο. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μητέρα της 26χρονης ζήτησε να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειάς της και να περάσει το μήνυμα η κόρη της να είναι η τελευταία που πέφτει θύμα στα χέρια ενός «άνανδρου». Από την άλλη, ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς είπε: «Είναι φονιάς, σκότωσε το κορίτσι μας. Ένα κορίτσι που συνεχώς διάβαζε και πήγε για πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της. Μου σκότωσε το κορίτσι».
Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ