Θλίψη στο Κιάτο – Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Φειδάς (pic)

88

Ο καθένας θα μπορούσε να πει την άποψη του. Να μιλήσει, να κρίνει, να «θάψει» .Όμως τα πάντα τελειώνουν όταν μιλάμε για ανθρώπινη απώλεια. Τα ξημερώματα χάθηκε ένας πάνω από όλα άνθρωπος και μετά ένας άνθρωπος που βοήθησε το ερασιτεχνικό μπάσκετ να κάνει βήματα μπροστά. Για ένα απλό λόγο. Αγαπούσε το μπάσκετ. Ο Βασίλης Φειδάςδεν είναι πια κοντά μας. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Μέχρι σήμερα είχε δραστηροποιηθεί και έχει συνδέσει το ονομά του με τον Ανάργυρο Βάρης και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Επιπλέον ήταν μέλος  στην επιτροπή του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ.

Ένας άνθρωπος συμπαθής και ευχάριστος δε θα μπορεί πια να βοηθήσει το μπάσκετ, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.  Βαθειά θλίψη και οδύνη εκφράζει ο πρόεδρος και το ΔΣ στον σύλλογό του τον Αναγυρού Βάρης , στην διοίκηση του ΕΚΑ και στην οικογένεια του εκλιπόντος .
Αρχικά αναβάλλεται για προφανείς λόγους ο σημερινός αγώνας της Δ΄ ανδρών Τελαμώνας -Βάρη , επίσης αναβάλλεται ο αυριανός αγώνας των εφήβων Βάρη ΙΙ -Πρωτέας Βούλας ΙΙ . Επίσης σήμερα σε όλους τους αγώνες Α΄ και Δ΄ ανδρών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή .

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας, και το Δ.Σ. εκφράζει τη βαθιά οδύνη του και τα συλλυπητήρια του για τον άδικο θάνατο του αδελφού του διακεκριμένου σεναριογράφου Γιώργου Φειδά που είχαμε την τιμή να μας επιμορφώσει στο Κιάτο στις 13 Οκτωβρίου 2018.
Εκ του Δ.Σ.

Γιώργο μου πραγματικά λυπάμαι πολύ.. το έχω ζησει..κουραγιο..
Αντιγόνη Βογιατζή

To basketblog.gr στέλνει τη βαθιά θλίψη στην οικογένεια και τους αγαπημένους ανθρώπους  του εκλιπόντος.

Πηγή basketblog.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ