Για το θράψαλο είχα τη χειρότερη άποψη: ένα ιμιτασιόν καλαμάρι! Τη γνώμη αυτή την σχημάτισα χωρίς να έχω ιδία (γευστική) άποψη, αφενός μεν από απόψεις τρίτων (πολύ σκληρό, σαν λάστιχο, κλπ).
Τα τελευταια καλοκαίρια όμως ξεπέρασα την αρνητικότητά μου, 2-3 φορές σε ψαροταβέρνες της περιοχής, δοκιμάζοντας Κορινθιακό χοντρό θράψαλο, τηγανητό ή γεμιστό μου άλλαξαν γνώμη σε σημείο να το προτιμώ από το καλαμάρι .
Δείτε μια υπέροχη συνταγή με θράψαλα που μου την έδωσε η κ. Ντίνα Λόντρα από το γνωστό ιχθυοπωλείο “Το γριγρί του Λόντρα”
Η συνέχεια εδώ