Θρήνος για το αγοράκι 2,5 ετών που πέθανε από ασφυξία – Πώς συνέβη, το μοιραίο χτύπημα ( βίντεο)

62

Ανείπωτη τραγωδία στο Ιλιον με το αγόρι 2,5 ετών να χάνει την ζωή του από ασφυξία μέσα σε μπαούλο.

Η μητέρα του μικρού, το βρήκε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα μέσα στο μπαούλο δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως το μετέφερε στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι, όμως οι γιατροί δεν πρόλαβαν να το βοηθήσουν μιας και ήδη ήταν νεκρό.

Η σοκαρισμένη 35χρονη μητέρα φώναζε «σώστε το παιδί μου», αλλά ήταν ήδη πολύ αργά… Χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της κλινικής Αλέξανδρος Κοκκινάκης «Φώναζε σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου».

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το μικρό αγόρι πέθανε από ασφυξία, καθώς παγιδεύτηκε μέσα στον καναπέ-μπαούλο, στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα κατέθεσε ότι κοιμόταν στον καναπέ στο σαλόνι με τον σύντροφο της και δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Το μικρό αγόρι βγήκε από την κούνια του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο. Όταν κάποια στιγμή η μητέρα ξύπνησε και πήγε να ελέγξει τα παιδιά διαπίστωσε ότι το μικρότερο αγοράκι ήταν άφαντο. Το βρήκε τελικά αναίσθητο στον καναπέ-μπαούλο.

Στην κλινική όπου μεταφέρθηκε νεκρό, είχε μια μελανιά στο μέτωπο του. Ετσι, εκτιμάται σε πρώτη φάση ότι έπεσε με το κεφάλι στο μπαούλο, τον πλάκωσε το στρώμα και εκεί ενδεχομένως να έχασε τις αισθήσεις του και για αυτό δεν φώναξε για βοήθεια. Αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του αβοήθητο…

Δικογραφία εις βάρος της μητέρας

Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού. Σε βάρος της μητέρας ήδη σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

thetoc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ