Θ. Παπαχριστόπουλος: “Αυτά που κάνει ο Χρυσοχοΐδης έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς…” – Ανελέητη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην αστυνομοκρατία

94
Δεν προλαβαίνουμε να συγκεντρώνει κανείς αντιστασιακά μανιφέστα από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα που διάφορα στελέχη και φίλα προσκείμενα ΜΜΕ ξύπνησαν από πενταετή σχεδόν λήθαργο και ανακάλυψαν την αστυνομοκρατία, ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε κυνικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:
“Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς”. Για να συμπληρώσει: “Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει πολύ περισσότερα και δεν τα κάναμε”. Παρόλα αυτά, δεν είναι βέβαιος πως τα ευρήματα στην ΑΣΟΕΕ αποτελούν κάποιου είδους οπλισμό. Ενώ βάζει το κερασάκι στην τούρτα, λέγοντας πως ναι μεν ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του Τσίπρα να κατέβει στην πορεία του Πολυτεχνείου, αυτή όμως δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά φόρος τιμής στους αγωνιστές του.
Υπενθυμίζουμε πως μερικούς μήνες πριν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη είχε πει πως το κόμμα της θα έπρεπε να δει θετικά το νομοσχέδιο που θα έφερνε η ΝΔ για την κατάργηση του ασύλου.
Όχι τόσο σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή παιδιά, την ματώσατε την κυβέρνηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ