Ιδρύθηκε στο Λουτράκι ο «Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA»

80

Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου συνεδρίου της ΑΗΕΡΑ στην Αθήνα, στο οποίο παρέστησαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι AHEPANS συναντήθηκαν εκ νέου στο Λουτράκι.

Με πρωτοβουλία του HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα «AHEPA – 99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα», κατά την οποία υπεγράφη το καταστατικό της ιδρυτικής διακήρυξης του Αθλητικού Σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA».

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, όπως ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, η πρόξενος του Καναδά και ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ κ. Κώστας Βαρσάμης.

Το ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα λειτουργεί από το 2019, με έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται και στους όμορους νομούς της Ηλείας, της Αρκαδίας και της Κορινθίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο υφυπουργός Ενέργειας και περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο πρέσβης του Ισραήλ κ. Γιόσι Αμράνι, o πρέσβης του Καναδά δια της Προξένου κ.Karen Krakov η οποία τον εκπροσώπησε, ο εκδότης του Hellenic News of America & Πρόεδρος της Hermes Expo Κ. Παύλος Κοτρότσιος και ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Κώστας Βαρσάμης.

Κλείνοντας τις εργασίες της ημερίδας ο πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαία, κ. Δημήτριος Μουτούσης, δήλωσε «ήρθαμε για να μείνουμε στην περιοχή».

πηγή-kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ