Ιωάννα Κασίμη -υποψήφια στις εκλογές της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας

87

Ιωάννα Κασίμη: θα είμαι υποψήφια για μέλος της ΝΟ.Δ.Ε.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟ.Δ.Ε

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται τις εκλογές και τα ενωτικά στελέχη της αναδεικνύουν και επικοινωνούν με απλό και σαφή λόγο τις προτάσεις του κόμματος, που είναι οι προτάσεις ενός δοκιμασμένου από τα μνημόνια Λαού για έξοδο από την κρίση, την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

ΕΝΩΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Τα ενωτικά στελέχη, εργάζονται με σεμνότητα, χωρίς αλαζονεία και διακρίνονται από ένα έντονο ενδιαφέρον για κάθε πρόβλημα που η λύση του θα φέρει ασφάλεια και ευημερία στη περιοχή μας και στη χώρα μας. Στελέχη, που ανοίγουν την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ώστε από κοινού να βαπτίσουν εκ νέου και να αναβαθμίσουν την πολιτική μας ζωή.

ΕΚΛΟΓΕΣ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Από το Μάρτιο του 2016 ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας, Χρήστος Κορδώσης, προωθεί και προβάλει τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, το σεβασμό στα δικαιώματα όλων, τη διάχυση των ευκαιριών σε όλους και τη πίστη πως ο νομός μας πρέπει να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό του.

ΣΤΗΡΙΞΗ
Στις 13 Μαΐου 2018,ημέρα εκλογών για αντιπροσώπους, θα είμαι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, ως αιρετό Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε.

Οι απόψεις και προτάσεις του Χρήστου Κορδώση για άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ότι αξίζουμε ως έλληνες κάτι καλύτερο και ότι η ασφάλεια και η ευημερία είναι ιδέες για τις οποίες αξίζει να αγωνιζόμαστε, είναι μια πρόκληση μια εμένα, ως μητέρα και εργαζόμενη, σε μια χώρα που αναζητά να ξεφύγει από τον ερασιτεχνισμό.

Ιωάννα Κασίμη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ