Κάθε βράδυ με το ηλεκτρονικό “multimedia” ποδήλατο και δυνατή μουσική ξεσηκώνει τις γειτονιές του Ναυπλίου -φωτο-βίντεο

185
Κάτοικος του Ναυπλίου εν μέσω κορονοϊού ,αποφάσισε με ένα αυτοσχέδιο ηλεκτρονικό ποδήλατο με δυνατή μουσική και πολύχρωμα φωτάκια ,να διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020. Ο Ποδηλάτης με χρέη DJ με το ποδήλατο του παίζει μουσική από Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να αντιμετωπίσει την καραντίνα που έφερε ο κορονοϊός στην Αργολίδα. Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή της λατέρνας προκειμένου να διασκεδάσει τον κόσμο, ο Σπύρος Παναγιώταρος ,που βρίσκονται φυσικά, στα σπίτια τους κλεισμένοι λόγω κορονοϊού. Κάθε βράδυ με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και τη δυνατή μουσική που παίζει ξεσηκώνει τις γείτονές του Ναυπλίου.
Από την περίοδο του πρώτου lockdown o Σπύρος Παναγιώταρος κάτοικος του Ναυπλίου, αποφάσισε με ένα αυτοσχέδιο ποδήλατο και με δυνατή μουσική να διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο

Στο δεύτερο lockdown που διανύουμε ο Σπύρος με μια πιο εξελιγμένη έκδοση του ποδηλάτου και πιο hitech με πολύχρωμο φωτισμό και πάντα με δυνατή μουσική, εκτελεί χρέη περιπλανώμενου dj και με το ποδήλατο του παίζει ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο στους δρόμους του Ναυπλίου, ενώ συνεχίζει και τα Live στο facebook

Με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζει να αντιμετωπίσει την καραντίνα και να προσφέρει μικρές μουσικές ανάσες στους έγκλειστους, λόγω της πανδημίας, κατοίκους της Αργολίδας.

Κάθε βράδυ με το ηλεκτρονικό του multimedia πλέον ποδήλατο του και τη δυνατή μουσική που παίζει ξεσηκώνει ευχάριστα τις γείτονές του Ναυπλίου.

Δείτε παρακάτω τα τελευταία Live από το Ναύπλιο:
 
Πηγή- argolikeseidhseis.gr 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ