Κάποιοι μαγαζάτορες εκεί στα Καλάμια δεν γουστάρουν και “σαμποτάρουν” ακόμα και τις εκδηλώσεις του Δήμου

1698
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑ
Για τους Final Act δεν χρειάζεται να πω πολλά, σάς τα λέω συχνά. Το χθεσινό τους ομως live Final Act feat Tania Kikidi ήταν το κάτι άλλο. Είχαμε την ευτυχία να ακούσουμε φοβερές ερμηνείες σε τεράστια τραγούδια από μια πραγματική ΦΩΝΑΡΑ. Η Τάνια Κικίδη Tania Kikidi τα έδωσε όλα και κατόρθωσε να κερδίσει ακόμα και τους ΚΑΦΡΟΥΣ.
Ήμουν μάρτυρας, από το πρώτο μισάωρο της συναυλίας, συγκεκριμένοι μαγαζάτορες των καβαλημένων Καλαμιών ζητούσαν επίμονα και φορτικά να τελειώνει η συναυλία γιατί τους χάλαγε τη μουσική επένδυση της Πίνα  Κ@λάδας τους.
Και όσο η Κικίδη με τη φωνάρα της ΔΙΔΑΣΚΕ τι σημαίνει μουσική ΤΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΙ  σκυλιασμένα δυνάμωναν τις μπότες στα μπουκωμένα μπάσα των ηχείων τους.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως αυτοί είμαστε. Και μεγάλο μέρος των πολιτών ΑΥΤΟΥΣ ψηφίζει. Και εδώ που τα λέμε, ΕΤΣΙ τέλικα γουστάρει αυτό το μέρος «πολιτών». Αυτή είναι η μοίρα και η ξεφτίλα μας.
Και αν όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε όταν γράφουμε ότι ο τόπος στραβά αρμενίζει, χτες ελπίζω να κατάλαβαν. Είναι θέμα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΚΑΦΡΙΛΑΣ. ΖΟΥΓΚΛΑ, μαγκιά και τα μυαλά σκ@τ@.
Και εντάξει, ας πούμε τον Περιβολάρη Panos Perivolaris τον έχουν χεσμένο γιατί ως γνωστόν συντοπίτης δεν πρέπει να προκόψει, αλλά ρε ανεκδιήγητοι τι σας χάλασε από την Κικίδη ;
ΚΡΙΜΑ. Ντράπηκα πολύ χτες. ΞΕΦΤΙΛΑ.
[photo credit : Theodosis Piperis]