Κάτοικος της Επιδαύρου ανακοινώνει ότι είδε UFO σε απόσταση αναπνοής

1311

Μυστήριο επικρατεί στην Επίδαυρο.

Αφορμή όσα έζησε ένας πατέρας, σε μια κατά τα άλλα συνηθισμένη βόλτα.

O κύριος Χρήστος βρισκόταν χθες το απόγευμα (12-03-2022) στην περιοχή της Επιδαύρου, πάνω από το χωριό Αναστασοπουλέικα. «Ήταν Ούφο. Έτσι το κατάλαβα», λέει και συνεχίζει: «Πέρασε από πάνω μου και όχι πολύ ψηλά. Με έντονα φώτα, λευκά, πράσινα και κόκκινα. Είδα ένα φως σταματημένο, πάνω από το χωριό Αναστασοπουλέικα».

Ο κος Χρήστος, όπως λέει, προσπάθησε να το πλησιάσει με το αυτοκίνητό του. Τότε το αντικείμενο άρχισε να χάνεται. Μετακινήθηκε όπως τονίζει αρκετές φορές, με ήρεμες κινήσεις, χωρίς να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα ο αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε σε συγγενείς του, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Ήρθε η αστυνομία, ανεβήκαμε προς το χωριό, το είδαμε. Το είδαν και οι αστυνομικοί. Αυτό που είδα, μπορούν να το βεβαιώσουν και οι αστυνομικοί που το είδαν» αναφέρει. Ρωτήθηκε μήπως ήταν κάποιο drone. Ο ίδιος αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα drone. Ούτε ακουγόταν», συμπληρώνει.

Αυτόπτης μάρτυρας και ο ανήλικος γιός του, Ηλίας: «Ήταν μεγάλο, σαν αεροπλάνο. Είχε δυνατά φώτα. Τύφλωναν. Το μέγεθός του ίσως να ήταν μεγαλύτερο από το μέγεθος ενός αυτοκινήτου», λέει το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, με το θέαμα που αντίκρυσε.

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις στην κάμερα του anagnostis.org…

magdasnews.gr