Καληνύχτα Ελλάδα…Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ευαγγελάτο – Οργή κόσμου εναντίον του-φωτο

549

Το ολόγραμμα ενός νεκρού παιδιού στο κοντρόλ ενός καναλιού, δίπλα σε γνωστό παρουσιαστή, στην αρχή αιφνιδίασε, μετά εξόργισε και στη συνέχεια σήκωσε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων για την «ενημέρωση» – ολετήρα στο βωμό της τηλεθέασης.

Ο λόγος για την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News», στο Μega. Eκπομπή που συνηθίζει να «ντύνει» με γραφικά τα θέματά της. Τη Δευτέρα όμως έφτασε στο σημείο να «ντύσει» με το ολόγραμμα της 9χρονης Τζωρτζίνας τις εξελίξεις για τον θάνατο των τριών αδελφών από την Πάτρα. Στο στούντιο της εκπομπής παρουσιάστηκε το κορίτσι χαμογελαστό, δίπλα στον παρουσιαστή.

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η τρισδιάστατη απεικόνιση ενός από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην χθεσινή εκπομπή Live News  του Mega, με την οποία επέλεξε να παρουσιάσει το ρεπορτάζ για την υπόθεση θρίλερ ο Νίκος Ευαγγελάτος, χθες Δευτέρα 28 Μαρτίου. Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις κατά του παρουσιαστή στα social media, ενώ κατατέθηκε και καταγγελία στο ΕΣΡ.

Στην καταγγελία, ζητείται η παρέμβαση του ΕΣΡ. «Ως τηλεθεάτρια, μου προκαλεί θλίψη, οργή, με προσβάλλει ως νοήμονα άνθρωπο και αμαυρώνει τη μνήμη των παιδιών, χωρίς να αναφέρω τη δαιμονοποίηση της οικογένειας και την κατασκευή ενόχων πριν τις αρμόδιες αρχές» αναφέρεται στην καταγγελία. Η καταγγέλλουσα που είναι δικηγόρος ενημέρωσε για την πράξη της από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για την εκπομπή «Live News» του Ν. Ευαγγελάτου στο Mega, ζητώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή-zougla.gr