Καμμένος – Έκτακτη συνέντευξη τύπου για Σκοπιανό: Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε την συμφωνία

92

 

Πάνος Κάμμενος | Σκοπιανό: Την κάθετη διαφωνία του με μια συμφωνία για το Σκοπιανό που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» κατέστησε σαφή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα του θα την καταψηφίσει, όταν αυτή έρθει προς κύρωση στη Βουλή.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο ονοματολογικό, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και για δημοψήφισμα, τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, για να αλλάξει την απόφαση του 1992.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η αποστροφή του προέδρου τον ΑΝΕΛ, ότι μετά την ενημέρωση που είχε με τον κ. Κοτζιά εκτιμά ότι πολύ δύσκολα ο λαός των Σκοπίων θα εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα και ειδικά το δημοψήφισμα.
Παράλληλα, ο ίδιος κάλεσε τα άλλα κόμματα – και ειδικά τη ΝΔ – να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
Κατά τα λοιπά, ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης, ενώ η έως τώρα εκπρόσωπος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.
Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι το Σκοπιανό δεν θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ