Το “έγκλημα”κατά της Κορίνθου καθημερινά μεγαλώνει…και εμείς περιμένουμε το ραντεβού με τον Μητσοτάκη

77

Λίγο μετά τις 6 το πρωί έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο που μετέφερε τους περίπου 200 μετανάστες από την Μόρια, όπου συνεχίζεται η αποσυμφόρηση από τον καταυλισμό της Λέσβου.

Θα μεταφερθούν σε δομές που υπάρχουν στο Σχιστό Αττικής και την Κόρινθο.  Κυρίως πρόκειται για γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους που έχουν κάνει αίτηση για άσυλο στη χώρα μας.

Στην ανοιχτή δομή του στρατοπέδου Κορίνθου βρίσκονται περίπου 560 άτομα, στις οικογένειες που
φιλοξενούνται σήμερα θα προστεθούν στις άθλιες εγκαταστάσεις που έφτιαξαν στο πόδι και συνηγόρησαν ο Βασίλης Νανόπουλος, ο Υπουργός Χρίστος Δήμας ,ο Παναγιώτης Νίκας  και πολλοί παρατρεχάμενοι που έχουν άποψη για όλα και για όλους.  Όμως η Κόρινθος βουλιάζει και δεν κάνουν απολύτως τίποτα ή μάλλον περιμένουν το μεγάλο ραντεβού με τον Μητσοτάκη μιας και ο Χρυσοχοΐδης τους άδειασε.

Σήμερα λοιπόν στις άθλιες από όλες τις πλευρές εγκαταστάσεις της Κορίνθου, έρχονται άλλοι 150 μετανάστες και τα προβλήματα σε λίγο θα πολλαπλασιαστούν με τεράστιους κινδύνους για όλους μας και για να μη παρεξηγηθώ, αφορά και τους Κορίνθιους και τους μετανάστες.

Κανείς δεν μιλάει κανείς δεν φωνάζει όλοι  κάθονται  στα “αυγά” τους , υπάρχει βέβαια απάντηση κυβέρνηση Μητσοτάκη , Περιφέρεια Νέας Δημοκρατίας, Δήμος Νέας Δημοκρατίας μη μιλάτε και χάσουμε τις καρέκλες μας απο τον Κυριάκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ