Κανονικά η λειτουργία του δήμου Κορινθίων εκτός καθηκόντων για λίγες μέρες ο δήμαρχος

106

Εκτός καθηκόντων -όπως είναι απολύτως φυσιολογικό- θα είναι για τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις πρώτες δύσκολες στιγμές από το βαρύ χτύπημα που επιφύλασσε στην ζωή του η απώλεια της συζύγου του.

Ωστόσο, η λειτουργία του Δήμου, τουλάχιστον για τα τυπικά και την καθημερινότητα, συνεχίζεται κανονικά και για όσο διάστημα θα απουσιάζει, αναπληρωτής του θα είναι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος. Ήδη σήμερα σε διάφορα σχολεία της Κορίνθου τον δήμαρχο -και συνολικά την δημοτική αρχή- εκπροσώπησαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ο γενικός γραμματέας του δήμου.

Όσες επιτροπές, συσκέψεις και συναντήσεις ήσαν προγραμματισμένες, όπως ήταν επόμενο, αναβλήθηκαν και το μόνο που εκδόθηκε ήταν το μήνυμα του κ. Νανόπουλου για την νέα σχολική χρονιά, το οποίο, ωστόσο, είχε προετοιμαστεί από την Παρασκευή, πριν το τραγικό γεγονός και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Σε αυτό το μήνυμα, ο κ. Νανόπουλος αναφέρει τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες θα εξελιχτεί η φετινή χρονιά, καλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της πολιτείας για την χρήση της μάσκας και συμπληρώνει πως ο δήμος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσεις τις υποδομές των σχολείων και την ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

πηγή- 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ