Καταγγελία Πάνου Σκουρλέτη για πακτωλό χρημάτων που δίνει για προεκλογική εκστρατεία η Ν.Δ. στο διαδίκτυο (Video)

84

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι ενώ η Ν.Δ. χρωστάει 280 εκ. στις τράπεζες προαγοράζει χρόνο στο διαδίκτυο δίνοντας εκατομμύρια για προεκλογική εκστρατεία.

«Θα επιστρέψετε τα 280 εκ. που χρωστάτε ως κόμμα θα τα επιστρέψετε στις τράπεζες;» ρώτησε χθες τη Ν.Δ. ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης τον Τάκη Θεοδωρικάκο στο Open, “διότι έχετε δώσει ένα πακτωλό χρημάτων στο διαδίκτυο».

«Η Ν.Δ. που χρωστάει 280 εκ. στις τράπεζες κάνει προεκλογική εκστρατεία έχοντας προαγοράσει χρόνο στο youtube και στην google εκατομμυρίων» είπε ο κ. Σκουρλέτης προσθέτοντας ότι «αυτό παραβιάζει τη νομοθεσία. Η Ν.Δ. έχει ηθική, πολιτική και νομική υποχρέωση να επιστρέψει τα χρήματα στις τράπεζες».

Ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε πως δεν άκουσε και επαναλάμβανε μονότονα αυτό που κάθε φορά έχουν εφεύρει για τη δήθεν οφ σορ της Αυγής για να απαντούν κάπως στο μονίμως αναπάντητο ερώτημα για το πότε θα επιστρέψουν το υπέρογκο ποσό χρημάτων που χρωστούν σε δάνεια…

«Εμείς είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει όλα τα δάνεια του τακτοποιημένα… Και μην ξεχάσετε το δάνειο του αρχηγού σας για το Κήρυκα Χανίων».

Κατ. Μπρέγιαννη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ