Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, πιθανότατα και το Ολυμπιακός – Γουλβς

88

Τι ισχύει για τα αμέσως επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και καθηγητής ΛοιμωξιολογίαςΣωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων για δυο εβδομάδες στην Ελλάδα χωρίς την παρουσία κόσμου.

Αρχικά αυτό σημαίνει ότι το ντέρμπι στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Πιθανότατα με προσκλήσεις (από 50 σε κάθε ομάδα), όπως ορίζεται από τον κανονισμό όταν τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο, αλλά και αυτό είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά το ματς Ολυμπιακός – Γουλβς, ο Ολυμπιακός δεν έχει ενημέρωση, αλλά γι’ αυτό θα αποφασίσει η UEFA. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θεωρείται σχεδόν απίθανο να γίνει το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (12/3) παρουσία κόσμου. Οπότε ο Ολυμπιακός θα ενημερώσει με ανακοίνωση τι θα ισχύσει για όσους έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια για το παιχνίδι.

Με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα θα γίνει και το παιχνίδι Γουλβς – Ολυμπιακός παρουσία κόσμου, αλλά αυτό θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Φυσικά γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν αποφασίζει το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, αλλά οι Βρετανοί σε συνεργασία και συνεννόηση με την UEFA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ