ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙΟΥ & ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

274
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙΟΥ & ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
‣ Έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον «Ζορμπά» στην κεντρική πλατεία Ελληνοχωρίου και στο νεκροταφείο της Πουλίτσας.
‣ Παρά την επιχορήγηση που έχει λάβει ο Δήμος και παρά την πίεση που ασκείται από τις κοινότητες και τους κοινοτικούς συμβούλους, η κατάσταση παραμένει τραγική.
‣ Μάλιστα, το έργο στο Ελληνοχώρι, αν και ανατέθηκε με απευθείας ανάθεση τον Αύγουστο του 2021 -με δέσμευση να τελειώσει σε 4 μήνες- παραμένει στάσιμο.
Μοιράζομαι μαζί σας λοιπόν τις σκέψεις μου για το συγκεκριμένο ζήτημα για να συμβάλλω όσο μπορώ στην επίσπευση της αποκατάστασης των ζημιών, καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή μάλλον αδυνατεί να «ακούσει» τους δημότες και τις δημότισσες.
Ο Δήμος μας, μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Ο Δήμος μας, είναι γεμάτος όμορφες γωνιές. Για αυτό και αντί η παρούσα ανάρτηση να συνοδεύεται από φωτογραφίες που δείχνουν την τραγική κατάσταση ενός εν εξελίξει δημοσίου έργου και ενός κοινόχρηστου ιερού χώρου, είμαι σίγουρος πως όλους και όλες, μας αντιπροσωπεύουν περισσότερο φωτογραφίες όπως η παρακάτω.