Κληρώθηκαν Κύπελλο και Πρωτάθλημα – «Πρεμιέρα» με αγώνα Κυπέλλου στις 16/9 για τον ΚΑΟ Κορίνθου!

61

Στις 16 Σεπτεμβρίου , με αγώνα κυπέλλου ,ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη νέα χρονιά ο ΚΑΟ Κορίνθου αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Δούκα! Στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος , το πρώτο τζάμπολ έχει οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου , αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Παπάγου και ο αγώνας δίνεται εκτός έδρας. Η κλήρωση , τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Caravel.«Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρισκόμαστε ξανά στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, εκπροσωπώντας την ομάδα και την πόλη της Κορίνθου. Για την κλήρωση δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Εύκολη και δύσκολη κλήρωση δεν υπάρχει εφόσον όλοι παίζουμε με όλους.Ευχόμαστε όλοι οι παίκτες των ομάδων να είναι υγιείς και το φετινό πρωτάθλημα να είναι εξίσου συναρπαστικό με το περσινό» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΑΟ Βαγγέλης Μπούφης ο οποίος εκπροσώπησε μαζί με τον Σταύρο Δανιήλ την ομάδα στην διαδικασία.

Πριν την έναρξη των βραβεύσεων και των κληρώσεων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική ενώ σημειώθηκε πως η διαδικασία έγινε νωρίτερα φέτος μετά το αίτημα πολλών ομάδων προκειμένου να κατορθώσουν να προετοιμαστούν αναλόγως. «Κατορθώνουμε με κόπους και θυσίες να κρατήσουμε το μπάσκετ ψηλά ! Από εμάς άλλωστε βγαίνουν όλα τα μεγάλα ταλέντα» σημείωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ.ΑριστείδηςΓολέμης Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ καταλήγοντας με την ευχή «οι ομάδες μακάρι να χρησιμοποιούν περισσότερο Έλληνες και όχι ξένους παίχτες».

Όσο για την ευχή ,την ελπίδα και την δέσμευση του ΚΑΟΚ; Εκφράστηκε σε απόλυτο βαθμό από τον Πρόεδρο του. «Ελπίζουμε ο κόσμος της Κορίνθου να αγκαλιάσει και τη φετινή σεζόν την ομάδα μας και το κλειστό γυμναστήριο να είναι πάντα γεμάτο. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ως διοίκηση, ώστε να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί και τη νέα χρονιά».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ