Το Γ.Ν Κορίνθου χαιρετίζει την 1η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού…! μάθημα ζωής από την Ένωση “κατατρεγμένων” Νοσηλευτών…

1569

Η Διοίκηση του Γ.Ν Κορίνθου χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου και συμμετέχει ενεργά στην 1η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών «Οι Νοσηλευτές δίνουν Όραμα Ελπίδας».

Η δράση οργανώνεται από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντών Δότη Μυελού των Οστών, σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ». 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 και φιλοξενείται στο ισόγειο του Γ.Ν. Κορίνθου, στο χώρο του Εμβολιαστικού Κέντρου. Τη συγκεκριμένη ημέρα, η λήψη των δειγμάτων (δείγμα σάλιου, με μπατονέτα από το στόμα) θα γίνει από τις 12:00 έως 15:00 και συνεχίζεται για κάθε ενδιαφερόμενο, σε πρωινό ωράριο, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν  στο τηλέφωνο 27413 61530.   

                                                                             Ο Διοικητής  του 

                                                              Γενικού Νοσοκομείου  Κορίνθου