Τι ρούχο να βάλεις αν παντρεύεται με πολιτικό γάμο το παιδί σου!

712

Μπορεί οι συνθήκες που βιώνουμε να είναι λίγο δύσκολες αυτό τον καιρό, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Ένα από αυτά είναι το αιώνιο άγχος κάθε μητέρας που παντρεύει το παιδί της  για το τί να φορέσει στον γάμο! Τί ρούχο να βάλεις αν παντρεύεις με πολιτικό γάμο το παιδί σου στο δημαρχείο.

Αναμφισβήτητα, η μητέρα της νύφης είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα ενός γάμου. Γι’ αυτό, η επιλογή του ρούχου σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Το σύνολο που θα φορέσεις στον πολιτικό γάμο της κόρης σου ή του γιου σου,   πρέπει, μεν, να είναι ιδιαίτερο, αλλά όχι υπερβολικό!

Ρούχα για τη μητέρα της νύφης ή του γαμπρού ,  σε πολιτικό γάμο!

Το καλό είναι ότι ως μητέρα της νύφης ή του γαμπρού ,  δικαιούσαι να ντυθείς λίγο πιο επίσημα, ακόμη και αν πρόκειται για πολιτικό γάμο. Υπάρχουν δεκάδες λύσεις για να επιλέξεις σε στυλ, χρώματα, μήκη, κλπ. Εγώ θα σου πρότεινα, να επιλέξεις ένα ρούχο σικάτο, σε απαλούς τόνους. Κατά προτίμηση, κάποιο φόρεμα.

Μπορεί να είναι σπασμένο λευκό, μπεζ ή απαλό ροζ, γα παράδειγμα. Μια καλή επιλογή θα ήταν να έχει το ρούχο σου κάποια ιδιαιτερότητα, ώστε να το κάνει ξεχωριστό. Ένα περίεργο κούμπωμα, ένα άνοιγμα στην πλάτη, ένα πρωτότυπο σχήμα ή μια λεπτομέρεια με διαφάνεια ή δαντέλα.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ