ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αστυνομία και δικαιοσύνη στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων!

118

Είναι μία σημαντική εξέλιξη και φυσικά μία δικαίωση στον πόνο της μητέρας που έχασε το παιδί της από τη μία στιγμή στην άλλη την περασμένη εβδομάδα! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο 53χρονος Αλβανός που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο μαθητή μπροστά στα μάτια της μητέρας του στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Εκτός των άλλων ο 53χρονος ήταν και μεθυσμένος!

Η δικαιοσύνη έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της. Προφυλάκισε αυτόν τον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον πολύ σοβαρή κατηγορία και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ΑΠΟ ΔΕΚΑ χρόνια!

Δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στην Κορινθία (ίσως και πανελλαδικά) τα τελευταία χρόνια, που να αφορά προφυλάκιση οδηγού!

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα αντανακλαστικά των αστυνομικών και κυρίως της τροχαίας Κορίνθου ήταν ΑΜΕΣΑ. Κινητοποιήθηκαν γρήγορα και εντόπισαν τον δράστη στο σπίτι του τη στιγμή που ήταν ακόμα υπο την επήρεια αλκοόλ! Στη συνέχεια βρήκαν και το όχημα του δράστη!

Η παραμικρή καθυστέρηση από τους αστυνομικούς της τροχαίας Κορίνθου ίσως να μην είχε την παραπάνω απόφαση της δικαιοσύνης (προφυλάκιση του οδηγού).

Φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος να μην προφυλακιζόταν αναμένοντας την διεξαγωγή της δίκης. Πρώτον πως θα αισθανόταν αυτή η μητέρα; Δεύτερον πολύ πιθανό να εξακολουθούσε μέχρι τότε να κυκλοφορεί στους δρόμους μεθυσμένος …και όποιον πάρει ο χάρος!

Η αστυνομία αρχικά και η δικαιοσύνη στη συνέχεια στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το σημειώσουμε! Αναμένουμε λοιπόν την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ αυτού του ασυνείδητου οδηγού!

πηγή-https://korinthiannews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ