Κορινθος 2006… ποιος θα τη σταματήσει…; πέρασε νικηφόρα και στο δυσκολότερο μέχρι τώρα παιχνίδι…

89

Ποιος θα τη σταματήσει;

Η ομάδα του Τάσου Περρα πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο Νεμεας νικώντας τον τοπικό Παννεμεατικο με 2-1 στο δυσκολότερο μέχρι τώρα παιχνίδι από τα οκτώ για το πρωτάθλημα ΕΠΣΚ. Έτσι με την νίκη της αυτή κανονοντας 8 στα 8 διατηρεί την βαθμολογικη διαφορά από τους διωκτες της ΑΟΛ και ΑΟΖ στους πέντε βαθμούς.

Ήταν το πιο δύσκολο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθληματος επειδή στην καλη ομάδα της Νεμεας προστέθηκε και ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής, αλλά και στο γεγονός ότι οι νικητές δεν είχαν την πολυ καλή απόδοση των προηγουμενων αγώνων.

Παρ’όλα αυτά πήραν μια δίκαιη και επαγγελματική νίκη και διατήρησης της διαφοράς που έχει από τους αντιπάλους τους. Ο Τάσος Περρας

παρεταξε τους Σταύρο Σκουρτη, Γκουριωτη, Φιλη, Τριμπονια, Βασιλαρη, Χατζησοφρωνιου, Μαγγινα, Καπλατζη, Μυριωτη, Τζανετο, Τσατσοπουλο ενώ στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Κοτοβ, Δημητριάδης, Μαυρελης και Καμπιωτης, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη -κόκκινη στα τελευταία λεπτά.

 Παννεμεατικος– Ζαφειρης, Σχοινοχωριτης, Καλυβας, Βλασσης, Κοντογιαννης, Παινεσης Βλ. ,Τσιωτακης, Θανοπουλος, Αιβαλιωτης, Ζερβος, Γλυκοφρυδης.  Έπαιξαν και οι :Κουτρουμπανος, Τζας

Προηγηθηκαν οι Κορινθιοι στο 5′ με τον Μυριωτη, ισοφαρισαν στο 12′ οι γηπεδούχοι, ενώ το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενουμενους πέτυχε πάλι ο Μυριωτης στο 72′.

Ακριβοδικαιος ο διαιτητής Μπεκιαρης και οι βοηθοί Σανος -Κλεπετσανης.

Να εκφρασουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο προεδρο του Παννεμεατικο κ.Κασκανταμη για την απώλεια του πατέρα του Βαγγέλη Κασκανταμη.

Υπενθυμιζουμε ότι για την Γ’ φαση του κυπέλλου ΕΠΣΚ η Κορινθος 2006 μεταβαινει στις 5 Δεκεμβρίου στο Ξυλοκαστρο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ