ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

168
Ο θαυμασμός, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία κυριάρχησαν στην εκκίνηση, από το λιμάνι της Κορίνθου, των αγώνων ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων -Arcadia Classic Tour (ACT)- το μεσημέρι της 5ης Μαΐου 2018.
Πενήντα δύο (52) αυτοκίνητα, από το παρελθόν, συγκέντρωσαν τα βλέμματα των θεατών και προκάλεσαν τον θαυμασμό τους, λόγω της άριστης συντήρησής τους αλλά και της ιστορίας τους.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή δύο εξαίρετων δημοσιογράφων, φίλων και συνεργατών. Του Νίκου Νικολόπουλου (protinewskorinthias.gr), ως συνοδηγός και του Γιώργου Ναστούλη (korinthosnews.gr), ως οδηγός. Αμφότεροι με ”DATSUN” της εταιρείας αυτοκινήτων ”ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ”.
Γιώργος  Ναστούλης
Νίκος Νικολόπουλος
Τους αγώνες διοργανώνει η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου με την υποστήριξη των Α.Λ.Α. Κορίνθου, Scuderia Triskelion και ΑΡ.Σ.Ο.Ε., υπό την αιγίδα και φιλοξενία του Δήμου Γορτυνίας.
Το ACT 2018 αποτελεί το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκίνητων με συντελεστή 2!
Ο διήμερος αγώνας ακριβείας, περιλαμβάνει συνολικά 300 χιλιόμετρα, με 16 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 130 Χιλιομέτρων και 32 χρονομετρήσεις.
Οι διαδρομές περιλαμβάνουν τμήματα της ορεινής Κορινθίας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας.
Το Α΄σκέλος ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την ανασυγκρότηση στη Λίμνη Δόξας και αφού οι αγωνιζόμενοι είχαν διανύσει 200 χλμ και εκτελέσει 10 ΕΔΑ.
Η φιλόξενη Δημητσάνα θα πάρει την σκυτάλη ως το πρωί της Κυριακής όπου θα εκκινήσει το Β Σκέλος από την μικρή παραδοσιακή κεντρική πλατεία στις 10:30 ακριβώς.
Ακόμη 100 χλμ και 6 ΕΔΑ με 12 χρονομετρήσεις στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τοπίο της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό στην Δημητσάνα και την Απονομή στο Συνεδριακό Κέντρο στις 15:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ