ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 4-0 ρεπορτάζ του αγώνα Βασίλης Δελής

98
ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΕΠΣΚ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  (21η Αγωνιστική ).
ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΧΑΙΟΥ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΑΟΖ  4-0.
ΤΑ ΓΚΟΛ :22′ & 66′ Μυργιωτης, 75′ Τσατσοπουλος, 83′ Καμπιωτης .ΔΟΚΑΡΙΑ :36′ & 68′ Τζανετος.                     ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μπεκιαρης  (καλός ) ΒΟΗΘΟΙ :Θεοδωροπουλος -Γκοτσης  (χωρίς προβλήματα )
  ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06  (Προπονητής Τάσος Περρας ) :Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Τριμπονιας, Στασινοπουλος, Τσατσοπουλος  (86′ Δημητριάδης ), Τζανετος, Τσακα  (80′ Οικονόμου ), Μυργιωτης  (84′ Κάρλος ), Καπλατζης  (73′ Καμπιωτης ).

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ :Καρατζαογλου, Πωλυδωροπουλος, Παππας, Κοκιουσης, Φίλος, Σαλοδημητρης, Καλλιρης 1, Καλλιρης 2, Νικολοπουλος, Μπαρτζης, Καραγκούνης. ΕΠΑΙΞΑΝ και οι :Σούλι, Ασλανι

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : (Του Βασίλη Δελη )
Άλλη μια νίκη και τρεις βαθμούς πρόσθεσε η πρωτοπόρος του πρωταθληματος Κορινθος 06 στην φρενηρη κούρσα που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθληματος. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η ομάδα του Ζευγολατιου την οποία νίκησε με 4-0.
Το παιγνιδι ξεκίνησε με αναγνωριστικη αποστολή για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι σιγά – σιγά έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και ανάγκασαν τους τυπικά φιλοξενουμενους να κλεινονται στην άμυνα τους και με κορυφαιο τον Παύλο Καρατζαογλου να κρατάνε απαραβιαστη την εστία τους.
Οι της Κορινθου χωρίς να πιάσουν κάποια μεγάλη απόδοση είχαν την τεχνική και εδαφικη υπεροχη, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά η στρογγυλή θεα δεν βρέθηκε στα δίχτυα του ΑΟΖ. Αυτό μέχρι το 22′ όταν σε ατομική προσπάθεια του Γκουριωτη η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικου του ΑΟΖ και ο Μπεκιαρης πολύ κοντά στη φάση έδειξε το σημείο του πεναλντι και ο Μυργιωτης έγραψε το 1-0 παρα την προσπάθεια του Καρατζαογλου.
Έτσι λύθηκαν τα πόδια των παικτών του Περρα και η μία ευκαιρία διαδεχονταν την άλλη, αλλά ο κερβερος Καρατζαογλου είχε κατεβάσει ρολά ενώ στάθηκε και τυχερος στο πλασέ του Τζανετου που βρήκε το δεξί κάθετο δοκαρι.
Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το Β’ ημίχρονο αλλά οι πρωτοπόροι είχαν αποτέλεσμα στις προσπάθειες τους, πετυχαινοντας άλλα τρια γκολ με Μυργιωτη, Τσατσοπουλο και Καμπιωτη. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες αφού οι νικητές έπαιζαν με καλή κυκλοφορία της μπάλας με περιτεχνους συνδυασμούς,ενώ η εστία του Σκουρτη δεν κινδυνεψε καθόλου από τους φιλοτιμους παίκτες του Παντελή Κολλιακου.
Άνετη και δικαιη νίκη των πρωτοπορων που αν συνεχίσουν έτσι τα υπόλοιπα παιγνίδια θα είναι τυπική διαδικασία.
Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα πρέπει όλα τα παιγνίδια να αντιμετωπιζονται με σοβαρότητα. Όσο για τον ΑΟΖ είναι κρίμα αυτή η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Η αλήθεια πονάει αλλά η πάλαι ποτέ κραταια ομάδα, αν εξαιρεσει κάνεις δύο -τρία άτομα συν τον προπονητή, φαίνεται εγκαταλελειμενη στη τύχη της.
Υπάρχουν άνθρωποι στο Ζευγολατιο που αγαπάνε την ομάδα και ευχόμαστε γρήγορα να βρει τον δρόμο που της αξίζει. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ ποδοσφαιρικά για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ