ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 4-0…. Επιτέλους δικαίωση για την νέα ποδοσφαιρική δύναμη του Νομού μας-φωτό

85

Επιτέλους δικαίωση για την νέα ποδοσφαιρική δύναμη του Νομού μας, την Κόρινθο 2006 που κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κορινθίας και ανέβηκε στην Γ’ εθνικη.

Δικαίωση πάνω από όλα για τον παναξιο πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μπινιαρη, δικαίωση για τα παιδιά τους ποδοσφαιριστες, για τους προπονητές, για τους συνεργάτες του προέδρου και για όσους ήταν κοντά στην ομάδα και πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για τις αδικιες των προηγουμενων περιοδων που υπέστη η ομάδα αυτή, που έχει να γνωρίσει την ήττα από την 25η αγωνιστική της περιοδου 2016 -2017 και συγκεκριμένα από τις 22 Απριλίου 2017 από τον ΠΑΣ Κορινθο με 3-2 για το πρωτάθλημα ΕΠΣΚ.

Όμως για την ομάδα αυτή τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μετά τα σημερινά πανηγυρια επιβάλλεται η Διοίκηση της Κορινθου με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό να βάλει στόχους σύμφωνα με τις δυνατότητες της, να μην καταφυγει σε ομάδα μιας χρήσης που είναι και το πιο εύκολο, αλλά να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες φιλοδοξίας και προσφοράς και όχι σε λύσεις με ξεζουμισμενους και γυρολογους ποδοσφαιριστες που τον μόνο στόχο που έχουν είναι να αρπαξουν τα φράγκα και να εξαφανιστουνε. Προσοχή λοιπόν και από αύριο τα κεφάλια μέσα και …δουλειά.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο καταξιωμενος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιαρης να βρει παρτενέρ που να μπορεί να ενισχύσει οικονομικα την ομάδα και όχι μόνο,γιατί η Γ’Εθνική δεν  …αστειευεται. Πολλά τα παραδείγματα. Συγχαρητήρια λοιπόν και μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παναξιας ανόδου.

Για την ιστορία το παιγνιδι ήταν διαδικαστικου χαρακτηρα με πρωταγωνιστή το κοντράστ συναισθηματων .

Από τη μια πλευρά η Κορινθος 06 ανέβηκε στην Γ’ εθνικη και από την άλλη ο ΠΑΣ Κλενια αποχαιρέτησε την Α’κατηγορία.

Τα γκολ :Στο 11’ο Τσατσοπουλος το1-0, στο 42′ ο Καπλατζης το 2-0, στο 73′ ο Μαυρελης το 3-0, ενώ το σκορ έκλεισε ο αγεραστος Πέτρος Δημητριάδης 4-0 στο 85′. Την απονομή και τα μετάλλια έκανε ο Γραμματέας της ΕΠΣΚ Τάκης Βρακας, ενώ οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι όταν ο αρχηγός Βασίλης Φιλης σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή.

Το προσεχές Σάββατο 18 του μήνα θα ολοκληρωθεί η σεζόν με το φιλικό παιγνιδι της Κορινθου 06 με την ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού Π.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μ.Καρσιωτης. ΒΟΗΘΟΙ :Κεκερης – Σαχινη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Σκουρτης (64′ Κιουλος ),Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας, Τσατσοπουλος, Μυργιωτης Καπλατζης  (64′ Δημητριάδης ), Στασινοπουλος  (55′ Τσακα ), Καμπιωτης  (60′ Οικονόμου ).

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ :Μπακλωρης, Κουρελιας, Σκουπας, Σκουρτης, Δασκαλοπουλος, Μακρης, Μπακλωρης, Βουρβοπουλος, Δημας, Κοκολακης, Σκουρτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ