Κορωνοϊός: «Κλείδωσε» η απαγόρευση της κυκλοφορίας – Βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες!

135
 Ο κύβος ερρίφθη, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αποφασίστηκε και πλέον οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR  θα ανακοινωθεί και απαγόρευση των μετακινήσεων με τα οχήματα.

Ένα από τα σχέδια που εξετάζονται είναι η επιβολή προστίμων σε όσους παραβιάζουν τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων (υπουργείο Υγείας και υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας) και μάλιστα η καταγραφή θα γίνεται αυτόματα στα ΑΦΜ, όπως συμβαίνει με τις κλήσεις της Τροχαίας για τα ανασφάλιστα οχήματα και τους οδηγούς που συλλαμβάνονται να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κοντολογίς  οι παραβάτες θα τιμωρούνται επί τόπου ενώ έχουν ήδη ενεργοποιηθεί για τον σκοπό αυτό οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στα διόδια, τις εθνικές οδούς, στα φανάρια και στις ΛΕΑ (Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης).

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ή ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα ζητήσουν επιτακτικά από τους εκδρομείς να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ αναζητείται φόρμουλα -έστω και άτυπη-, ώστε τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας να δέχονται μόνον περιστατικά με κριτήρια πραγματικής εντοπιότητας.

Οι εξαγγελίες θα γίνουν σε «πολύ δραματικούς τόνους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ