ΚΤΕΛ Κορινθίας: Tο πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο στους δρόμους της Αθήνας-βίντεο -φώτο

294

Ο οδηγός ντυμένος Άγιος Βασίλης, έτοιμος να σας υποδεχτεί!

Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο θέαμα απόλαυσαν επιβάτες ενός διαφορετικού λεωφορείου όταν μπαίνοντας μέσα αντίκρισαν τον οδηγό ντυμένο Άγιο Βασίλη! Μάλιστα ο οδηγός είχε στολίσει χριστουγεννιάτικα όλο το λεωφορείο για να βάλει τους επιβάτες… πλήρως στο κλίμα των γιορτών.

Ο κ. Σταύρος, ο οδηγός του λεωφορείου, μιλώντας στο DEBATER για την πρωτοβουλία του εξέφρασε την πρόθεση του να δώσει χαρά στους επιβάτες με αφορμή τις γιορτές. Όπως είπε, το λεωφορείο είναι συνεχώς στολισμένο από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ο ίδιος δεν βγάζει λεπτό τη στολή του. Οι επιβάτες αντιδρούν χαμογελαστοί και του λένε πως το μικρό αυτό event τους κάνει να πάνε χαρούμενοι στις δουλειές τους.

Ανέφερε ότι για αυτό τον στολισμό πήρε άδεια από το ΚΤΕΛ Κορινθίας και αποκάλυψε ότι δεν έχει οικογένεια και παιδιά, αλλά “καρδιά μικρού παιδιού”. Τον εν λόγω οδηγό θα τον συναντήσετε στην Αθήνα, στην Ελευσίνα, στη Μάνδρα, στη Μαγούλα και στην Αγία Μαρίνα.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα από τα λεωφορεία των οποίων οι γραμμές αντικαταστάθηκαν από ΚΤΕΛ για να ενισχυθεί το δίκτυο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ  https://debater.gr