Κυβερνοπόλεμος προ των πυλών.Οι Anonymous Ελλάδας και Κουρδιστάν χτύπησαν τουρκικές τράπεζες και μισθοφόρους του Ερντογάν

144

Κυβερνοπόλεμος προ των πυλών. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan και η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον “τουρκικών στόχων”

Κυβερνοεπιθέσεις κατά κορυφαίων τουρκικών τραπεζών και κατά του στρατού μισθοφόρων “Sadat” του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece σε συνεργασία με τους Anonymous Kurdistan και την ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται λίγο μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια αλλά και εν μέσω της επιχείρησης του τουρκικού στρατού στο Αφρίν της βορείου Συρίας εναντίον των Κούρδων ανταρτών.

H ανακοίνωση των Anonymous Greece στην ιστοσελίδα medium.com:

“Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό.

Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν “διαγράφηκε” μετά από ισχυρή επίθεση”.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δέχθηκε επίθεση η τουρκική τράπεζα Ziraat Bankasi. Παραβιάστηκαν e-mails και κωδικοί πρόσβασης, ενώ οι Anonymous “έριξαν” το site των μισθοφόρων “Sadat”.

AnonymousKurdistan https://medium.com/@namatikure10/anonymous-greece-turkish-banks-and-erdogans-private-army-hacked-71ad8dff7ece 

Anonymous Greece: Turkish Banks and Erdogan’s private Army Hacked.

No more words for you Turkey. You are an evil. Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, Greek BlackHat Community and tons of hacking groups…

medium.com

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μισθοφόροι “Sadat” ή “Φρουροί της Επανάστασης” αποτελούν μια στρατιωτική οργάνωση που συγκροτήθηκε επίσημα το 2012 από τον Αντνάν Τανριβερντί, ο οποίος αποστρατεύτηκε το 1996. Επισήμως, “είναι μια στρατιωτική συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει εκπαίδευση στον τομέα της παγκόσμιας άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας”, όπως αυτοπροσδιορίζεται.

Οι πρώτες πληροφορίες για την δράση της Sadat έγινες γνωστές το 2016 όταν ο πληροφοριοδότης Fuat Avni μέσα από τους λογαριασμούς του στο Twitter ισχυρίστηκε πως η Sadat είχε δημιουργηθεί ως ένας μυστικός στρατός και πως είχε αναμειχθεί στην εκπαίδευση των τζιχαντιστών του ISIS  σε στρατόπεδα στη Συρία με τη βοήθεια των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ).

Ο Fuat Avni υποστήριξε ακόμη πως η Sadat έπαυσε τη λειτουργία της στη Συρία όταν διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών έμαθαν για την παροχή εκπαίδευσης στους τζιχαντιστές, οπότε και η Sadat ανέλαβε άλλον ρόλο, την εκπαίδευση των “νεολαίων” του κυβερνόντος κόμματος της Τουρκίας , την “Νεανική και Οθωμανική Δομή”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δράση της Sadat  έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά μετά την κατάρρευση των περσινών ειρηνευτικών συνομιλιών της τουρκικής κυβέρνησης με τους Κούρδους, με βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος να καταθέτουν κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αναφορικά με την δράση της “εταιρείας” στις κουρδικές περιοχές.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ