ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΙΚΙΩΝ

136

Σήμερα o Βουλευτής Κορινθίας Κώστας Κόλλιας επισκέφθηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα Αθικίων, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος, εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και με τον εκτιμητή του ΕΛΓΑ, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόοδο των εκτιμήσεων, αναφορικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που σημειώθηκε το 2020 σε ποικίλες καλλιέργειες.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές, όπου για ακόμα μια φορά διαπίστωσε μετά λύπης του το μέγεθος και την έκταση της καταστροφής.

Ζήτησε από τον γεωπόνο του ΕΛΓΑ – πράγμα που έγινε και αποδεκτό – οι πληγέντες να μπορούν να προβούν, καθ΄ υπόδειξή του, στις απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αποκατάστασης των αγροτικών καλλιεργειών που επλήγησαν.

Τις προσεχείς ημέρες θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, μαζί με τους εκπροσώπους των παραγωγών του Δ.Δ., και θα ζητήσει τη διάθεση ενός επιπλέον γεωπόνου, προκειμένου να εκτιμηθούν το ταχύτερο οι προκληθείσες ζημιές και να καταβληθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις στους δικαιούχους αγρότες.

O Βουλευτής Κώστας Κόλλιας παραμένει δίπλα στους αγρότες των Αθικίων μέχρι την τελική τους δικαίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ