Κόρινθος: Άρπαζε τσάντες έκλεβε δίκυκλα και άνοιγε αυτοκίνητα…!!!

73

Η δράση του κράτησε από τις 11 Μαρτίου ως την περασμένη Τρίτη και στο διάστημα αυτό άρπαξε τρεις τσάντες χρησιμοποιώντας δυο μηχανάκια τα οποία είχε κλέψει.

Μέσα σε μια εβδομάδα έκανε επτά κλοπές και απόπειρες κλοπής, στην Κόρινθο, στο Λουτράκι και στο… χωριό του, μια τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε βάσει στοιχείων που άφησε πίσω του!

Η δράση του κράτησε από τις 11 Μαρτίου ως την περασμένη Τρίτη και στο διάστημα αυτό άρπαξε τρεις τσάντες χρησιμοποιώντας δυο μηχανάκια τα οποία είχε κλέψει, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει και δυο σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Μέσα όσα χρήματα εξασφάλισε από τις κλοπές, αγόρασε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Κορίνθου.

Επίσης, βρέθηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας τα δυο κλεμμένα δίκυκλα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ