Κόρινθος: Επιστολή ΠΦΠΟ στον δήμαρχο για τις απειλές σε όσους φροντίζουν αδέσποτα

103

Σε απειλές και παράνομες πράξεις κατά πολιτών που φροντίζουν αδέσποτα έχουν προχωρήσει σύμβουλοι του δήμου Κορινθίας σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ). Έτσι με επιστολή της προς το δήμαρχο της περιοχής, εκφράζει την αγανάκτησή της και ζητά την παρέμβασή του για να σταματήσει η απαράδεκτη κατάσταση.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το πρόβλημα εντοπίζεται “στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Άνω Άσσου Κορινθίας, το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία φιλόζωων δημοτών, παρεμποδίζει το έργο τους με διάφορες τακτικές όπως στέλνοντας επιστολές σε πολίτες της κοινότητας επειδή σιτίζουν αδέσποτα και τους ζητά να παραδεχτούν την πράξη τους (!!!) και να σταματήσουν να βοηθάνε τους εθελοντές πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα, ενώ γείτονες ενθαρρυμένοι από την στάση αυτή του τοπικού συμβουλίου προβαίνουν σε απειλές εναντίον συμπολιτών τους”.

photo Selling of my photos with StockAgencies is not permitted από το Pixabay

Η ΠΦΠΟ, καλεί τον δήμαρχο να παρέμβει ώστε να σταματήσει η ένταση που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου στη συνέχεια να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία με τους εθελοντές της περιοχής Άσσου και του φιλοζωικού συλλόγου ΚΟ ΠΡΑ Π, για να βρεθεί λύση για τα αδέσποτα.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το έτος 2020 και ανήκοντας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια “είναι αδιανόητο εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δήμου σας να προβαίνουν σε απαράδεκτες και παράνομες απειλές και πράξεις κατά πολιτών, οι οποίοι σε πείσμα της παρακμιακής εποχής μας διακατέχονται από αξίες και ιδανικά”.

πηγή-https://www.zoon.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ