Κόρινθος: Νοικάρης εκβίαζε ιδιοκτήτρια… με ροζ βίντεο

958

Το μισθωτήριο ακινήτου μεταξύ της ώριμης ιδιοκτήτριας και του ενοικιαστή συνοδευόταν από ένα κρυφό ”συμβόλαιο έρωτα”… που όμως έσπασε με ”ροζ” τρόπο!

Ένας ερωτάς παράνομος, παθιασμένος γεννήθηκε μέσω μιας εμπορικής μίσθωσης στην πόλη της Κορίνθου… με πρωταγωνιστές γνωστά πρόσωπα που ζούσαν ιδιωτικές και πιπεράτες ιδιωτικές στιγμές τον τελευταίο χρόνο! Αυτές οι στιγμές έγιναν ”όπλο” στα χέρια του πικραμένου εραστή… ο οποίος όταν ήρθε αντιμέτωπος με την απόρριψη από την ερωμένη και βλέποντάς να συνεχίζει την ζωή της με άλλον άνδρα… δεν άντεξε και άρχισε τους ”ροζ εκβιασμούς”!

Έχοντας στην κατοχή του πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις τους… αποφάσισε να ”κάψει” την υπόληψη, της μέχρι πρότινος ερωμένης και την εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει το υλικό… δημόσια στην τοπική κοινωνία θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί για την συμπεριφορά της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας… τον λόγο από εδώ και πέρα θα έχει η δικαιοσύνη, καθώς το ”Revenge Porn” αποτελεί ένα από τα πλέον σοβαρότερα εγκλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που γίνεται γνωστό το τελευταίο διάστημα στην τοπική κοινωνία μας!

πηγή-dmnews.gr