Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του κοριτσιού 2,5 ετών που δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό

3499

Ειδικότερα, o πατέρας του κοριτσιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και με δάκρυα στα μάτια τόνισε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Το παιδί μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Κορίνθου σε ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα, όπου και διασωληνώθηκε.

«Η μικρή Ευαγγελία κόλλησε κορωνοϊό προχθές (21/12) και είχε κάποιες επιπλοκές. Πήγαμε στο νοσοκομείο στην Κόρινθο, την περιποιηθήκανε και στην συνέχεια την φέρανε στο “Αγλαΐα Κυριακού” και περιμένουμε αν θα ζήσει. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς στο νοσοκομείο στην Κόρινθο, τους γιατρούς εδώ στο νοσοκομείο και όλο τον κόσμο που μας μεταφέρει την αγάπη του για να ζήσει το αγγελούδι μας», τόνισε δακρυσμένος ο πατέρας του κοριτσιού.

Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού

«Το κορίτσι από τον κορωνοϊό έχει φλεγμονή στο κρανίο της και δεν είναι ούτε στο αριστερό, ούτε στο δεξί ημισφαίριο που μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω, αλλά στον κεντρικό άξονα του κεφαλιού, το οποίο παραλύει όλο το νευρικό σύστημα. Η καρδούλα του όσο αντέξει, ταλαιπωριέται, είναι δυνατή, το παλεύουμε», είπε ο πατέρας για την κατάσταση του παιδιού.