Κόρινθος 06 -Γ.Σ. Κηφισιάς 1-2… Ζητείται χημεία και μοντάρισμα στην ομάδα

83

Ζητειται χημεία και μονταρισμα της ομάδας μας, όπως έδειξε και στο φιλικό με την πανετοιμη Κηφισιά η οποία μετέχει στον πέμπτο όμιλο της Γ’εθνικής.

Ο Παναγιώτης Τζαναβαρας έχει στα χέρια του αξιόλογο ροστερ,από το οποίο μέσα από αυτά τα φιλικά, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, θα βγάλει την ομάδα πανετοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθληματος. Το παιγνιδι άρχισε με  …ένα ημίχρονο καθυστέρηση επειδή η ομάδα των Αθηνών δεν είχε φέρει την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστων της.

Μετά από αγώνα δρόμου στις 18.15 αντί 17.30 ο διαιτητής Δ.Μπεκιαρης  (Μπουρτζοβιτης -Μοντζελης Δ.) σφυριξε την έναρξη του παιχνιδιού.

Σε ερώτηση μας προς τους ανθρώπους της φιλοξενουμενης ομάδας γιατί δεν είχαν φέρει την κατάσταση υγείας όπως ορίζει ο κανονισμός, μας απάντησαν ότι στα πέντε φιλικά που έχουν δώσει μέχρι τώρα δεν τους ζητήθηκε από τους διαιτητές  …Στο σκορ προηγήθηκε η Κορινθος 06 με κοντινή προβολή του Χουσελα μετά από παληκαρισια ατομική προσπάθεια του Παλιατσιου στο 22′.

Η ισοφαριση ήρθε στο 35′ με πέναλτι του Εσλερ όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων ανετρεψαν τον Παυλακη, ενώ θα μπορούσαν να διωξουν τη μπάλα μακριά.

Η ανατροπή ήρθε στο 49′ όταν ο Ρεστης με κεραυνο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστιας του Αθανασοπουλου γραφοντας το τελικο 1-2. Πολύ καλυτερη η ομάδα του Τζαναβαρα σε όλο το Β’ημίχρονο με καλούς αυτοματισμους καλές ευκαιρίες, αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρισει λίγο πριν τη λήξη με τη καρφωτη κεφαλιά του Μαγγινα  (;) σε κενό τέρμα αλλά η μπάλα πάνω από το οριζοντιο δοκαρι του Μιχελη.

Συμπερασματικα η ομάδα μας με καινούργιο εμψυχο υλικό σε σχέση με πέρσι, (μόνο οι Φιλης , Μαγγινας και ο στρατευμενος Τσατσοπουλος παρεμειναν ) ,αν μονταριστει από τον Τζαναβαρα, θα κάνει αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’εθνικής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Βατουσιαδης, Ντερτιλης, Κουινελης, Χουσελας, Τσιριγωτης, Παλιατσιος, Γκουριωτης, Γεωργίου. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Δημητρίου, Μεγαλοοικονομου,Μαγγινας, Καντιλιερακης, Σπετσι, Παπανικολάου, Βαρδακας. (Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ραπτης, Κατσουκης και ο Τσατσοπουλος ).

Γ.Σ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ :Μιχελης, Βλαχος, Εσλερ, Τεγουσης, Χριστοφιλεας, Κωνσταντίνου, Ρεστης, Τοσκα, Δροσης, Γκουμας, Παυλακης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Νταμπος, Γεωργοπουλος, Τζελι, Μπαλασουκας κ. α.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ