Λάκης Λαζόπουλος Μιμή Ντενίση για φαγητό ! – Κυριάκος Μητσοτάκης στο ίδιο εστιατόριο ( φωτογραφίες)

110

Και όμως! Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση, όχι μόνο έχτισαν γέφυρες μεταξύ τους αλλά πλέον βγαίνουν και για φαγητό!

Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε και δύο φωτογραφίες τους από την έξοδό τους για φαγητό κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν πολλά να πουν.

Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο αποτελούν μεγάλα «κεφάλαια» στον κόσμο του θεάτρου, υπηρετώντας το ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Οι δυο τους λοιπόν, μετά την αναπάντεχη συμφιλίωσή τους και μπροστά στις κάμερες σε τυχαία συνάντησή τους τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να έρθουν κοντά και να διαλύσουν όσα τούς κρατούσαν μακρυά όλα αυτά τα χρόνια.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα, όμως είναι γεγονός ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειπε μέσα από τις σατιρικές εκπομπές του να συμπεριλαμβάνει στα σχόλιά του την αγαπημένη ηθοποιό και κριτή του Your Face Sounds Familiar. Κάτι που είχε εντείνει το βαρύ κλίμα που υπήρχε ανάμεσά τους. Όμως, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο μακρινό παρελθόν αφού οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να τα βρουν και να βγουν και για καφέ.

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ