Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου-Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της Στυμφαλίας

125

«Ήχοι του Μεσαίωνα»

Μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο

της Μονής Ζαρακά στη Στυμφαλία

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας(ΕΦ.Α.ΚΟΡ.) και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.), πραγματοποιούν την ένατη κοινή δράση τους, στο πλαίσιο του προγράμματος  «Γέφυρες: Ανοιχτά Μουσεία 2019».

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) με θέμα «Τέχνες και ψυχαγωγία-Αναζητώντας τον ελεύθερο χρόνο», συνδιοργανώνουν με το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ήχοι του Μεσαίωνα», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου(ώρα 19:00), στον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζαρακά, στη Στυμφαλία Κορινθίας.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί το γυναικείο φωνητικό σύνολο Opus Femina, υπό τη διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου. Συμμετέχουν οι σολίστες Ευαγγελία Τσίρτση-Αλαβέρα και Μαριαλένα Βαρελά. Στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Γιάκας.

Θα προλογίσει η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, κ. Γιώτα Κασίμη, η οποία θα αναφερθεί στην ιστορία της περιοχής και του μνημείου.

 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 27470 22279 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ