Λουτράκι: Ένταση μεταξύ Χ.Δήμα και του Γ.Γ. Μιλτιάδη Κλάπα για τους πρόσφυγες-βίντεο

96
Ο κ. Χρίστος Δήμας ρώτησε το γενικό Γραμματέα αν έχουν στο Υπουργείο τη σύμβαση και δεύτερον αν την έχουν, θα πρέπει να τη δώσετε στην τοπική κοινωνία, να ξέρουν και τη σύμβαση και τους όρους, είναι ένα δίκαιο αίτημα αυτό, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμας
 
“Επίσης δεσμεύεστε ότι δεν υπάρχει άλλο ξενοδοχείο που να έχει ζητήσει να ενταχθεί το Πρόγραμμα στο Δήμο, όμως με το νομικό πλαίσιο που εχει ψηφισθεί στη Βουλή δεν περνάει από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στα επόμενα προγράμματα για το αν θα γίνει σύμβαση με εσας. Αρα ποιος μας εγγυάται ότι δεν υπάρχει άλλος ξενοδόχος ή ο ίδιος δεν επεκτείνει τη σύμβασή του. Αρα πως εγγυάσθε ότι δεν θα έρθουν άλλοι μετανάστες; Αν δεν είναι έτσι διαψεύστε με”

Ο κ. Κλάπας απάντησε πως ο κ. Δήμας κάνει παραπλανητικό ερώτημα. “Είναι μόνο για εντυπώσεις. Αυτό που είπαμε θα τηρηθεί και παίρνουμε όλα τα μέτρα ώστε η κοινή διαβίωση να είναι ομαλή και ασφαλής. Ειλικρινά ενοχλήθηκα, περιμένω από εκπροσώπους του Κοινοβουλίου να βοηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε η χώρα μας να τηρεί όσα έχει υπογράψει. Εσείς ψηφίσατε την οδηγία 33 που μας υποχρεώνει να έχουμε κατοικία, στέγαση και βοήθημα γιαυτούς τους ανθρώπους.”

Δήμας :Το νόμο του 2018 τον θυμάστε; Κάνετε πολιτική σπέκουλα.

Kλάπας: Πολιτική σπέκουλα κάνετε εσείς κ. Βουλευτά απάντησε ο κ. Κλάπας.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος, δείτε το βίντεο

Πηγή-loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ