Λουτράκι: Πέρασε ο προϋπολογισμός του δήμου…! η αντιπολίτευση πήγε είδε και απήλθε…

114

Στον απόηχο της αποχής σύσσωμης της αντιπολίτευσης  εγκρίθηκε σήμερα το μεσημέρι, από το δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός προϋπολογισμός για το 2020.

Στη σημερινή συνεδρίαση δεν συμμετείχε και πάλι ολόκληρη η παράταξη “Με τους Πολίτες Μπροστά”με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη και τους δημοτικούς συμβούλους, Θανάση Μουζάκη, Θοδωρή Πέτρου και Δημήτρη Δέδε.

Κατά τη συνεδρίαση, αφού εκφράστηκαν διαφωνίες από την αντιπολίτευση για τον περιοριμένο ρόλο της λόγω του εκλογικού Νόμου και για τη χρονική στιγμη (τελευταία ώρα όπως ειπώθηκε) που ήρθε προς ψήφιση ο προϋπολογισμός και αφού ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις, ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2020 εγκρίθηκε με 9 ψήφους υπερ (της δημοτικής αρχής) ενώ η αντιπολίτευση απείχε.

Στο δημοτικό συμβουλιο έδωσαν το παρών οι Μαρία Πρωτοπαππά,Παναγιώτης Πέτρου,Γιάννης Καραπανάγος,Κωστής Σταυρόπουλος οι οποίοι παρουσιάστηκαν για να υπάρξει απαρτία και αποχώρησαν πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο Χρήστος Ασημακόπουλος έδωσε το παρών δεν αποχώρησε αλλά απείχε της ψηφοφορίας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης είπε πως 4 δήμοι στην Κορινθία ψήφισαν τέλος του χρόνου τον προϋπολογισμό τους καθώς επίσης και το Περιφερειακό συμβούλιο,σε απάντησή του στην αντιπολίτευση ότι το θέμα ήρθε τελευταία ώρα.

Την εισήγηση του προϋπολογισμού έκανε ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών κ.Τασος Σακελλαρίου ο οποίος κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει προτάσεις τις οποίες θα εντάξει στις αναμορφώσεις του προϋπολογισμού . Συναινετικά είπε φέρτε μου τις προτάσεις σας να υλοποιήσουμε.

Πηγή: loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ