Λ/Χ ΚΟΡΊΝΘΟΥ- ΑΤΟΜΟΥ – ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ

76

 Σήμερα 22-08-2021 περί ώρα 06:00 η Υπηρεσία μας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το Ε.Κ.Α.Β. σχετικά με την ύπαρξη τραυματισμένου και ακινητοποιημένου ατόμου σε βραχώδη περιοχή πλησίον της παραλίας Σκαλωσιάς Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ζητώντας την συνδρομή μας καθόσον δεν υπήρχε εκ μέρους τους δυνατότητα προσέγγισης στο σημείο από ξηράς.

Άμεσα στελέχη της Υπηρεσίας μας με υπηρεσιακό όχημα και σκάφος αναχώρησαν για την εν λόγω περιοχή όπου, καταφθάνοντας, διαπίστωσαν ότι ημεδαπός άνδρας ηλικίας 41 ετών ευρισκόταν ακινητοποιημένος πάνω σε βράχο πλησίον της θάλασσας -μη προσβάσιμο από ξηράς- έχοντας  σοβαρό τραυματισμό στο δεξί πόδι που κατά δήλωσή του προήλθε από πτώση στο πρανές πλησίον της ακτογραμμής κατά την διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας.

Παράλληλα από τον Λιμένα Μαυρολίμνης απέπλευσε για τον ίδιο ως άνω σκοπό το ερασιτεχνικό σκάφος «ΟΥΡΑΝΙΑ» Λ.Π. 6688-ΣΤ΄.

Στελέχη της Υπηρεσίας μας με την συνδρομή διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. και παρευρισκόμενου λουόμενου προέβησαν στον απεγκλωβισμό του τραυματία και στην ασφαλή μεταφορά του σε προσβάσιμο σημείο της ακτογραμμής όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. και διακομίστηκε στο Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 

  • Η Υπηρεσία μας ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για την συνεργασία.-

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ