Μάρκος Λέγγας- Τα δυσβάσταχτα Δημοτικά Τέλη αποφάσισαν και μεθόδευσαν να επιβληθούν ο δήμαρχος και τρεις άνθρωποι-βίντεο

675
Στο Κιάτο κάποτε στον τοίχο του δημαρχείου γράφτηκε ένα σύνθημα που έλεγε: “Όταν Τα Σκουπίδια Δεν Μπορούν Διαχειριστούν Τα Απορριμμάτα”!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Σήμερα σε αυτό τον Δήμο, με αυτήν τη δημοτική αρχή Σταματόπουλου, η Δημοκρατία και η Κοινωνική Αλληλεγγύη δεν είναι αυτονόητη, έχει εχθρούς και υπονομεύεται. Η ίδια ιστορία δυστυχώς για του δημότες του Δήμου Σικυωνίων επαναλαμβάνεται αυτή την φορά ως φάρσα.
Έχουμε υποχρέωση ως δημοτική παράταξη απέναντι στην κοινωνία, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια για τον κάθε Δημότη. Όσο μοιραζόμαστε τις τύχες μας, τόσο ο Δήμος Σικυωνίων θα ευημερεί και οι Σικυώνιοι θα φτιάχνουν τη ζωή τους.
Τα δυσβάσταχτα Δημοτικά Τέλη που αποφάσισαν και μεθόδευσαν με δόλιο τρόπο να επιβληθούν ο δήμαρχος και τρεις άνθρωποι στις πλάτες των Δημοτών προσβάλει την Δημοκρατία μας και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων και των ευάλωτων νοικοκυριών.
Πρέπει να μεριμνήσουμε και να αυξήσουμε την αντοχή των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων του τόπου μας απέναντι στον Αρμαγεδδώνα της ακρίβειας.
Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ.
Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση μου για τα Δημοτικά Τέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 14.11.2022.