Μένουμε στο σπίτι: Φτιάχνουμε φρέσκα ζυμαρικά

90

Όπως και να το κάνουμε, το φρέσκο είναι πάντα ωραιότερο από το ξερό ή το κατεψυγμένο. Κάτι το ζύμωμα στο χέρι, η μυρωδιά και η υφή της ζύμης, ο έλεγχος των πρώτων υλών κάτι η προσπάθεια (διάβαζε δυσκολία) του ανοίγματος του φύλλου με τον λεπτό πλάστη, όλα αυτά μαζί συντελούν στο να αποτελέσουν τα φρέσκα, χειροποίητα ζυμαρικά μια «ζωντανή» γευστική απόλαυση. Το επιχειρούμε διαβάζοντας προσεκτικά τις οδηγίες.

Πώς φτιάχνουμε ζυμαρικά;

Τι είδους αλεύρι χρησιμοποιούμε; Τι κάνουμε αν δεν έχουμε μηχανή, πώς δίνουμε το σχήμα που θέλουμε;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο webkorinthos.gr.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ