Μέχρι πότε παρατείνονται τα τέλη κυκλοφορίας

78

Η χρονική επιμήκυνση του lockdown και οι αναστολές συμβάσεων για χιλιάδες εργαζόμενους φέρνει παράταση των τελών κυκλοφορίας κατά ένα μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα παραταθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 αντί της 31ης Δεκεμβρίου που ισχύει κανονικά.

Στο διάστημα αυτό όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Οικονομικών θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό σύστημα για την κατάθεση πινακίδων, εξέλιξη που θα ενεργοποιήσει νωρίτερα και τα “τέλη με τον μήνα”.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα οι κάτοχοι Ι.Χ. μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Τα  τέλη κυκλοφορίας του 2021 παραμένουν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με φέτος και έχουν ήδη αναρτηθεί στο taxisnet.

Μάλιστα, το φετινό ειδοποιητήριο έχει και μία καινοτομία. Περιλαμβάνει QR Code, το οποίο όσοι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να το σκανάρουν (ακόμα και από κινητό) και να πληρώσουν τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να αναγράψουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ